Тенденциите на цените на Етериум настрани преди сливането 14.09.22

Тенденциите на цените на Етериум настрани преди сливането 14.09.22

Общността на Етериум и цялото крипто пространство скоро ще станат свидетели на стартирането на "Сливането", дългоочакваното надграждане. Това е преход за Етериум майнът от PoW към PoS консенсусен механизъм. То се превърна в едно от най-нашумелите събития в индустрията, тъй като много хора представят различни мнения за него.

През последните няколко седмици настроенията относно сливането повишиха цената на Етер. Въпреки някои леки низходящи движения на по-широкия крипто пазар, ETH остава един от токените с по-впечатляващо представяне.

Внезапният спад в цената на Етериум създава много притеснения за много участници. Няколко души са объркани относно обрата в движението на Етер, тъй като Сливането е наблизо.

Освен това, други подготвителни дейности и надстройки, които ще въведат Обединяването, са почти завършени. Следователно инвеститорите очакват да получат повече увеличение на цената на ETH.

Ефект от надстройката на Bellatrix върху мрежата Етериум.

ETH мрежата стана свидетел на надстройката на Bellatrix наскоро. Надстройката има за цел да позволи на валидаторите на Етериум да създават Beacon блокове. Един от завършените блокове ще съдържа кода за сливането. Надстройката на Bellatrix служи като една от надстройките, които инициират сливането.

Доклад за процеса показва, че Етериум е свидетел на спад в процента на участие в мрежата след надстройката на Bellatrix. Освен това имаше скок в пропуснатите блокове в мрежата.

Записът показва, че процентът на пропуснатите блокове след надстройката се е повишил с 1700%. Тъй като остава само една седмица за сливането, екипът на разработчиците на Етериум се очаква да наблюдава ситуацията отблизо.

Някои специалисти предложиха причини за намаляването на модернизираните възли. Те споменаха, че това може да е повреда на някои възли при надграждането на техните клиенти. Те заявиха, че увеличението на участието ще дойде, след като повече валидатори надстроят своите възли, за да се синхронизират с надстройката на Bellatrix.

Възможни причини за спад на Етериум.

Хората предоставят различни причини за спада на цените на Етериум. Някои фактори също играят на страната на по-широкия крипто пазар. Цената на Етериум намалява поради ефекта на макроикономически фактори.

Вълната от ралито на долара изважда от равновесие почти целия крипто пазар и дори общия пазар. Освен това се очаква ястребовият подход на Фед за справяне с инфлацията да продължи.

 

Disclaimer: Изложената в настоящата статия информация не представлява инвестиционен съвет и на базата на същата не могат да бъдат взети решения за покупко-продажба на виртуални валути. Фактите и обстоятелствата, които са предмет на анализ в статията, са публично достояние, а анализите, които са цитирани или са изготвени от екипа на "Бонеккс" ЕООД, са изготвени с информативна и образователна цел. Инвестицията във виртуални валути е високорискова, тъй като е възможно да бъдат изгубени всички вложени средства. Призоваваме Ви преди да вземете решение за покупко-продажба на виртуални валути да се посъветвате с лицензиран брокер/финансов консултант и да направите собствено цялостно проучване на релевантните факти и обстоятелства, на базата на което да извършите такава инвестиция.