Етериум отбелязва над 7% печалби, какво става? 01.11.22

Етериум отбелязва над 7% печалби, какво става? 01.11.22

След като се сблъскаха с корекция в целия пазар, няколко монети, включително  Етериум и Солана, записаха значителни печалби през последната седмица. По-рано днес Етериум достигна 24-часов връх от $1652, преди да падне до $1602 по време на пресата. Убиецът на Eтериум Солана също достигна своя връх от $33,74 през деня. Той обаче падна до $32,66.

Въпреки че и двете претърпяха известни загуби през деня, монетите запазиха впечатляващи печалби през последните седем дни. Първите десет жетона по пазарна капитализация записаха седмичен ръст от над 10%. Етериум и Солана са готови да завършат месец октомври силно, ако продължат с това темпо.

Етериум надмина $1,6k. Какво да очаквате след това

След месеци на спад цената на Етериум изглежда следва лидерството на пазара. Той намери ключова подкрепа близо до нивото от $1250, изтласквайки цената си над модела на низходящия канал. Цената тества и вероятно ще пробие над основната отрицателна тренд линия.

Според традиционното ценово действие, пазарът трябва да може сравнително лесно да преодолее нивото на съпротива от $2000. Както и да е, 200-дневната пълзяща средна се движи около границата от $1700, което може да е значителна бариера за Етериум. След месеци на спад, структурата на Етериум ще стане възходяща, ако цената пробие над пълзящата средна и зоната от $2000. В резултат на това цената на ETH може да се покачи в средносрочен план.

4-часовата диаграма е по подобен начин възходяща, като пазарът импулсивно преодолява нивото от $1400 и се насочва към зоната на бариерата от $1800. Въпреки това, мечешка дивергенция се вижда в текущия индикатор RSI. Изглежда има ограничени статични точки на съпротива преди нивото от $1800. Следователно корекция или обръщане може да е на хоризонта в отговор на този сигнал. Нивото от $1400 може да действа като критично ниво на подкрепа и да тласне цената нагоре, ако настъпи голяма корекция.

                                                               Цената на SOL в момента се търгува на над $32.

 

Как се справя Солана: Разглеждане на класациите

Солана в момента се търгува на $32,66, с 24-часов обем от $1,166,152,851. Цената на Солана падна с по-малко от 1% през последния ден. През последния ден обемите на търговия намаляха незначително. Плюс това, съотношението обем към пазарна капитализация на алткойн все още е доста ниско.

Цената на SOL Coin достигна своя връх от $260,06 на 6 ноември 2021 г. и оттогава се бори да се възстанови до това ниво. Понастоящем цената на Солана се покачва и монетата се търгува над 20, 50 прости плъзгащи се средни с възходяща тенденция. Това предполага, че може да тества отново нивото на бариера от $35. Освен това, златният кръст е неизбежен, тъй като 20 SMA на четиричасовата графика наскоро премина над 200 SMA. Но поддръжката в момента е $30.

Няколко индикатора предполагат възходящ импулс за Солана. Първо, сигналната линия е над линията MACD, приближавайки се до положителна зона. Допълнително доказателство в подкрепа на бичия случай са нарастващите хистограми. Индексът на относителната сила (RSI) в момента е 57.91. Това е благоприятно за биковете, но бързо се доближава до нивата на свръхкупуване. Като цяло, пазарът е възходящ въз основа на тези показания.

 

Disclaimer: Изложената в настоящата статия информация не представлява инвестиционен съвет и на базата на същата не могат да бъдат взети решения за покупко-продажба на виртуални валути. Фактите и обстоятелствата, които са предмет на анализ в статията, са публично достояние, а анализите, които са цитирани или са изготвени от екипа на "Бонеккс" ЕООД, са изготвени с информативна и образователна цел. Инвестицията във виртуални валути е високорискова, тъй като е възможно да бъдат изгубени всички вложени средства. Призоваваме Ви преди да вземете решение за покупко-продажба на виртуални валути да се посъветвате с лицензиран брокер/финансов консултант и да направите собствено цялостно проучване на релевантните факти и обстоятелства, на базата на което да извършите такава инвестиция.