Трон се готви също за хард форк

Трон се готви също за хард форк

BitTorrent и Tron ще дебютират с множество обновления чрез хард форк в края на месеца (утре 28.02.2019г.), потвърди изпълнителният директор Джъстин Сън в социалните медии.

 

Tron, който е конкурент на Ethereum (ETH) се готви да увеличи привлекателността си към институционалните потребители. Според  Сън, хард форка ще предостави възможности за институционално управление, както и други функции като възможности за многофункционален подпис и опции за управление на акаунт.

 

Трон (TRX) изглежда реагира на новините, която се появи миналата седмица, преди спадът в цената на Биткойн (BTC), когато алткойните на пазара също спаднаха с 9% в понеделник.

 

Под  управлението на Сън, компанията преследва агресивна програма за разширяване, която миналата година успя да придобие BitTorrent, оператора на популярния торент uTorrent. В същото време, публичните изказвания от страна на Сън са подложени на критики поради острите му изказвания срещу Етериум. А случайно или не ъпгрейда(хард форка) на Трон съвпада с този на Етериум, за който съобщихме по-рано.

 

Миналия месец, BitTorrent завърши първоначалното предлагане на монети (ICO), за да набере средства, достигайки символично разпределение на монети в минути, като цената му оттогава се покачи до 600% от стойността си в момента на издаване.

 

Анализът е само и единствено с информативна цел и не представлява съвет, препоръка или предложение за покупка или продажба на Биткойн, която и да е друга криптовалута или финансов инструмент. "БОНЕККС" ООД не носи отговорност за загуби след използването на текущия анализ. Инвестирайте разумно и само суми, които може да си позволите да загубите.