Биткойн продължава да държи бика за рогата

Биткойн продължава да държи бика за рогата

Биткойн продължава да държи бика за рогата. След като удари върховете от $ 8335, BTC се опитва да задържи ниво от $ 8,000 и да го установи като съпротива. Ще разгледаме ценовото действие и какво ни предстои.

 

ДНЕВНА ДИАГРАМА

Цената на Bitcoin $ 7908.84 -1.57% е поставила две солидни зелени свещи досега тази седмица, придружени със силен обем на търговията, който е пренесъл крипто-актив номер едно в дръжката $ 8k.

 

MAC D продължава да отпечатва по-високи върхове на своята хистограма, илюстрирайки, че движението все още носи инерция и може да има сила да продължи по-високо, въпреки че по всяка вероятност е към края на параболичната фаза.

 

Както знаем от декември 2017 г., последната фаза може да пренесе най-големия ход в най-краткия период от време, както в посока нагоре, така и надолу. Така че по-ниските времеви рамки сега са ключови, когато разбирате какво се случва след това.

 

4-часова графика на BTC

 

Разглеждайки часовата графика, по-лесно е да се види, че Bitcoin претърпя внезапно отхвърляне от малко над $ 8300 вчера, като се простира до 7600 долара, където е намерен доста убедително дъно.

 

Оттогава настъпи рязко обрат и биткойн сега изглежда си е поставил по-високо ниво, което е много окуражаващо за биковете.

 

BTC сега трябва да прекъсне $ 8k, като $ 8200 е критично ниво. Ако BTC / USD могат да поставят нов максимум, то силно увеличава шансовете за тестване на Биткойн 9k $ преди края на седмицата. Загуби от вчерашните нива от $ 7600 ще означават прекъсване на параболата и тест за много по-ниски цени.

 

ОРДЕРНА КНИГА

Един кратък преглед на свръх-книгата, илюстрира съвсем ясно, че по-долу има доста значителен интерес към покупката, както се вижда от жълтите блокове, което допълнително подкрепя идеята, че биковете не са приключили с биткойн тази седмица.

 

Можем обаче да видим, че има и не малко увеличаващи се ордери около зоната от $ 9,000, както бихме очаквали.

 

СЕДМИЧНА СХЕМА

 

Връщайки се към седмичната графика, можем да видим, че Биткойн продължава да достига до нивото на 38,2% корекция, което понастоящем действа като магнит, привличайки BTC до средата на $ 9000.

 

Ако приемем, че BTC може да си възвърне $ 8200, би било разумно да предположим, че биковете ще осъществят намерението си да тестват още по-нагоре.

 

Докато стигаме до финалната фаза на параболата, която може да предложи най-висока възвръщаемост, но носи и най-голям риск, защото всички очи ще бъдат отново върху Биткойн.

 

Анализът е само и единствено с информативна цел и не представлява съвет, препоръка или предложение за покупка или продажба на Биткойн, която и да е друга криптовалута или финансов инструмент. "БОНЕККС" ООД не носи отговорност за загуби след използването на текущия анализ. Инвестирайте разумно и само суми, които може да си позволите да загубите.