Bonex Mining Oasis предоставя колокация от следващо поколение, която надхвърля сигурността и надеждността. BoneX Mining Oasis се откроява с най-добрите срокове за внедряване и енергийна ефективност, което ви позволява да копаете криптовалутата си със спокойствие.

Bonex Mining Oasis е специализиран в изпълнението на прости решения за всички ваши нужди за копаене. Ексклузивните партньорства с производителите на хардуер услуги, осигуряват водещи в индустрията срокове за изпълнение и най-новите продукти за добив на криптовалута.

За разлика от повечето доставчици на хардуер, ние нямаме максимални обеми на поръчки, които позволяват лесна транзакция както за малки, така и за големи операции.

Иновативно решение

Bonex Mining Oasis е посветен на предоставянето на първокласни инфраструктурни услуги при максимална възвръщаемост на инвестициите. Нашият ангажимент за създаване и поддържане на блокчейн екосистемата е несравним на територията на България.

Bonex Mining Oasis са жизнеспособна опция за настаняване на собствен хардуер за копаене, ако имате малък бюджет, за да направите свое собствено съоръжение за добив. Много компании изнасят своите системи, за да имат по-висока сигурност и подкрепени връзки.

24/7/365 сигурност на инвестицията

Нашите бързо разрастващи се съоръжения разполагат с техническа поддръжка 24/7/365. Благодарение на сигурността на ниво 3 DC на място, нашите клиенти са спокойни, знаейки, че техните инвестиции са защитени.

Противопожарна система за мониторинг на температурата в колокационните зали чрез мрежа от конвенционални димно-оптични и термични датчици. Сигурността се гарантира от 24/7 физическа охрана, контрол на достъп до периметъра и СОД система на обекта. Метална ограда, висока 2200mm, с бодлива тел и сензорен кабел против взлом. Видео наблюдение с HD камери и "Motion Detection" записи.

Удобен достъп

Достъп до мониторинг приложение, чрез което можете в реално време да следите изразходената от вас електроенергия на всяка една машина, както и да я включите и изключите от разстояние при нужда.

Преференциални и гъвкави условия

BoneX Mining Oasis предоставя също възможността да закупите криптомайнинг машини на едни най-дорбите цени на територията на Европа, тъй като работим директно с производител. При нас можете да намерите голяма гама от налични машини, както и персонална конфигурация според бюджета на клиента. Включително за пръв път в България ще предоставим възможност да вземете вашата машина на изплащане. Със само 50% самоучастие Вие можете да вземете на изплащане машина от нас при лихва от 1% на месец за период от не повече от 12 месеца.

Bonex предлага цялостно решение за Вашите крипто инвестиции.