Bitcoin потeгля към 4000$?

Bitcoin потeгля към 4000$?

Тъй като цената на Биткойн приключи седмицата със силен ход в посока нагоре, ще разгледаме какво означава това за Биковете и Мечките.

 

СЕДМИЧНА ДИАГРАМА

Цената на Bitcoin затвори седмицата на 3,650 долара (+ 6,9%), след като намери подкрепа на 200-седмичната плъзгаща се средна, което подсигури цената над 3,300 долара.

 

Формирането на свещи в края на краищата беше поглъщащ бич и дъно на пинсета, което демонстрира силно отхвърляне от биковете, след като биковете намериха подкрепа късно в петък.

Въпреки силата в преместването през съпротивата от $ 3,550, цената на Bitcoin не успя да продължи към крайната цел да направи по-висок връх над $ 4,000. Биковете ще се стремят да намерят краката си на всяка корекция следвайки неизбежната печалба след 11% преход в петък.

ДНЕВНА ДИАГРАМА

Ако погледнем по-отблизо дневната позиция, ценовата активност на Биткойн миналата седмица бе в крайна сметка ограничен за покупка от  комбинацията на намаляващата диагонална съпротива и срещата за хоризонтална съпротива на 3,700 долара.

 

Сега това е критично ниво за преодоляване, за да може BTC да не бъде вкаран в друг мечи триъгълник, който би довел криптовалурата под $ 3,000 и най-вероятно ще разшири мечия пазар за няколко месеца.

Биковете вероятно ще трябва да влязат в по-ниско ниво, някъде между 78,6% и 50% корекция $ 3,400 и $ 3,500, което ще трябва да бъде посрещнато с бичи обем, за да поеме цената на биткойн от Мечият триъгълник и да се избегне повторно тестване на ниските $ 3,000.

4 ЧАСОВА ДИАГРАМА

Правейки по-близък поглед на 4-часовата графика, изглежда, че BTC вече е против това от  понеделник сутринта следвайки отхвърлен опит от страна на биковете да завършат близо до $ 3700 в неделя вечер.

 

Тъй като графиката започва да изглежда прекалено позната като така наречения модел на Барт, което предполага риск от понижаване.

Mac-d показва, че инерцията е мечeшка, но все още е над нулата. Можем също така да видим разлика в обема на VPVR, което би означавало, че по-бързо може да се стигне до $ 3,400, ако $ 3,500 не успеят да се задържат.

 

При по-бичи тон, ако текущото ценово действие може да отчете бичи в понеделник и вторник, близо над предишните върхове, имайки малко съпротивление между $ 3,760 и $ 3,950, което би било много положително действие за биковете.

 

Анализът е само и единствено с информативна цел и не представлява съвет, препоръка или предложение за покупка или продажба на Биткойн, която и да е друга криптовалута или финансов инструмент. "БОНЕККС" ООД не носи отговорност за загуби след използването на текущия анализ. Инвестирайте разумно и само суми, които може да си позволите да загубите.